Menu Sluiten

WIE BEN IK/CHI SONO

Laat ik - naast te vertellen dat ik de naam 'Peter van Aar' liefdevol kreeg - beginnen met een korte opsomming van mijn natuur die ik kan vangen in mijn persoonlijke kernkwaliteiten: sociaal intelligent, creatief, origineel en vindingrijk, eerlijk en rechtvaardig, ronduit nieuwsgierig en soms zelfs overmatig belangstellend. Ja, dus benieuwd naar jou!

Met een onderwijsdiploma op zak mocht ik heel wat jaren jonge kinderen, pubers, jong volwassenen en volwassenen begeleiden in hun weg naar een andere horizon. Als groepsleerkracht en vakleerkracht drama en muziek was ik deelgenoot van een stuk van hun ontwikkeling. Daarbij ben ik als schrijver/ regisseur al meer dan 20 jaar cultureel ondernemer en begeleider van artistieke processen. Met mijn Zuid Europees temperament (lees energie) weet ik mensen te motiveren, enthousiasmeren, inspireren, stimuleren. En nu, gedegen opgeleid, veelal luisterend, spiegelend, soms confronterend begeleid ik jou om je in jouw eigen kracht te zetten. Om jou als individu of jullie als team sterker te maken. Weerbaarder! Ja, ik heb het over het opbouwen van welzijns- en keuzekracht. Op basis van respect, veiligheid, vertrouwen en een mooie dosis creativiteit reflecteren we samen en (her)ontdek jij jouw eigen vaardig- en mogelijkheden.